Nieuws

Omdat een aantal Limburgse scoutinggroepen dankzij de overstromingen flinke schade hebben geleden, wil onze Stam geld voor hen inzamelen.

Afgelopen weekend is er in het kader van NLdoet flink is er op het terrein van Scouting Polaris flink geklust! Er is door leiding en ouders geschilderd, gezaagd, gegraven en gesnoeid.

Komende zaterdag (13-3) gaan onze jeugdleden collecteren voor Jantje Beton! De helft van het gecollecteerde geld gaat naar Scouting Polaris en de andere helft gaat naar de projecten van Jantje Beton.

Laat je uitdagen! En wordt beverleiding bij Scouting Polaris! Ben jij avontuurlijk, enthousiast en wil je jezelf graag uitdagen? Kom dan eens kijken bij Scouting Polaris en beleef de tijd van je leven als leidinggevende.

Steun Scouting Polaris met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro's voordeel voor jou! Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt aan de Jister in Heerenveen (De Greiden).