Scouting Polaris Heerenveen vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze groep!

Elke club of vereniging heeft een verlanglijstje. Bovenaan het verlanglijstje van Scouting Polaris staat dit jaar: extra spelmateriaal.

De bedoeling is om dit via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren. Wij moedigen mensen daarom aan om hun boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van Scouting Polaris bij de Poiesz supermarkt op de Greiden in Heerenveen helpt u al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van Scouting Polaris, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze scoutinggroep.

Jeugd Sponsor Munten krijgt u gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Scouting Polaris is te vinden bij de Poiesz supermarkt op de Greiden in Heerenveen. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 11 februari t/m 7 april 2019 bij Poiesz supermarkten.

Doe je de boodschappen bij een andere Poiesz supermarkt? Dan mag je de sponsormunten ook meenemen naar een opkomst en aan een leiding geven. Wij zorgen dat ze in de juiste koker terechtkomen.

Zeilschool Pean