Speltakteken bevers

Ben jij tussen de 5 en 7 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen zoals lekker buiten te spelen, allemaal dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de bevers van Scouting Polaris Heerenveen en maak de belevenissen van het dorp Hotsjietonia mee!

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar wonen in het dorp Hotsjietonia, samen met de bewoners van het dorp. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken, wat bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Bij Scouting Polaris beleef je samen met de bewoners van Hotsjietonia allerlei avonturen in het dorp. Bevers spelen bijvoorbeeld spelletjes, gaan het bos in, knutselen, luisteren naar verhalen en oefenen met koken. Ook gaan de bevers minimaal één keer per jaar op kamp, waar ze uitdagende spellen doen en spelenderwijs veel leren.

De bever opkomsten bij scouting Polaris worden geleid door:

• Noa (Kaylee) -

Noa heeft donker lang golvend haar en ziet er een beetje oosters uit, ze maakt graag nieuwe vrienden. Je kunt bij haar ook lekker uitrazen of uithuilen. Noa is af en toe wel een beetje dromerig. In en om haar huis liggen overal kussens waar je lekker uit kunt rusten en niks hoeft te doen.

• Keet kleur (Anneke) - Keet Kleur is een echte kunstenaar: ze is vrolijk, en er zit allemaal verf op haar kleding. Voor het dorp maakt ze de mooiste dingen en versieringen. Keet kan in haar creativiteit en enthousiasme ook wel een beetje ondeugend of brutaal zijn.

Wil je komen kijken? Dat kan!

Meld je aan via: www.scoutingpolaris.nl/aanmelden

Onze reguliere Bever opkomsten worden op zaterdag ochtend gehouden van tien tot twaalf (10:00u tot 12:00u) op P8, aan het einde van de Neptunus in Heerenveen. Op de fiets is dit terrein te bereiken via Het Meer.

hermandevries01    SportAnders logo gr     impreziv01   butenguod01    zeilschoolpean

bliksem  Afterpay logo color

logo IMmens payoff