Speltakteken welpen

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen en grappige dingen te leren, samen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom dan bij de welpen en speel mee in de jungle!

De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen bij Scouting Polaris Heerenveen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers.  

 Bij Scouting Polaris beleef je samen met de figuren uit het Jungleboek allerlei avonturen in de jungle. Welpen   spelen   bijvoorbeeld spannende bos spelletjes, oefenen met koken en doen creatieve programma's. Ook gaan de   welpen minimaal   één keer per jaar op kamp, waar ze uitdagende spellen doen en spelenderwijs veel leren.

 Wil je komen kijken? Dat kan!

Meld je aan via: www.scoutingpolaris.nl/aanmelden 

Onze reguliere Welpen opkomsten worden op zaterdag ochtend gehouden van half tien tot twaalf (09:30u tot 12:00u) op P8, aan het einde van de Neptunus in Heerenveen. Op de fiets is dit terrein te bereiken via Het Meer.

De welpen opkomsten bij scouting Polaris worden geleid door:

  Chil - Activiteiten rond zintuigen, overzicht, behulpzaamheid en betrouwbaarheid, bescherming.
 
  Haiti - Activiteiten rond sport en spel, feest, expressie, behulpzaamheid en organiseren.
 
  Bagheera - activiteiten rond kaart en kompas, speurtochten, sluipen, problemen oplossen en windrichtingen.
 
 
 

 

Scouting Polaris wordt mede mogelijk gemaakt door:

hermandevries01    SportAnders logo gr     impreziv01   butenguod01    zeilschoolpean

bliksem  Afterpay logo color

logo IMmens payoff