Spelen in thema

De welpen bij Scouting Polaris Heerenveen spelen in het thema van Jungleboek en beleven allerlei spannende avonturen in de jungle. Wij spelen in de jungle met Bagheera, Chil, en Haiti. In de jungle is er altijd wat te doen en elk dier heeft zijn of haar eigen wijsheden en favoriete bezigheden.

Chil vertelt de welpen bijvoorbeeld alles over dieren en Bagheera hoe je de weg kan vinden en Haiti weet weer veel over de verschillende gewoontes, gebruiken en het spelen in de jungle.

De verschillende opkomsten zorgen ervoor dat we elke week iets anders doen. Zo kun je leren koken, speuren, EHBO, toneelspelen, wandelen, samen werken, elkaar helpen of iets totaal anders. En dat doe je niet voor niets, zo kun je door flink mee te doen met opkomsten ook insignes halen. Zo kun je op je bloes laten zien dat je wat geleerd hebt of dat iets heel goed kunt. Op alles wat de je bij de welpen leert, wordt voortgeborduurd bij de scouts. Dit heet bij Scouting de 'doorlopende leerlijn'. 

Scouting is niet alleen heel leuk, maar ook heel leerzaam, daarom zijn er 8 activiteitengebieden door Scouting Nederland ontwikkeld waar wij mee werken: Expressie, Identiteit, Internationaal, Samenleving, Sport en spel, Uitdagende Scouting technieken, Veiligheid en gezondheid en Buitenleven.

 

Scouting Polaris wordt mede mogelijk gemaakt door:

hermandevries01    SportAnders logo gr     impreziv01   butenguod01    zeilschoolpean

bliksem  Afterpay logo color

logo IMmens payoff