sponsorkliks nl white horizontal

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Scouting Polaris Heerenveen, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd.nl en Scouting Polaris ontvangt hiervoor geld in de groepskas. Via de categorieën boven in het menu van Sponsorkliks kan je tevens bij veel webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Scouting Polaris. En nogmaals, het kost jou niets extra!

Wil jij Scouting Polaris ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks pagina van Scouting Polaris. Voor jou een kleine moeite, voor Scouting Polaris directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Scouting Polaris een warm hart toedragen.

Hoe sponsor je Scouting Polaris Heerenveen gratis dan?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van Scouting Polaris. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt precies hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Scouting Polaris hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken! In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Eenvoudig Scouting Polaris sponsoren vanaf je telefoon?

Download dan de Android of IOS/Apple app. Zoek bij de sponsordoelen op "Polaris" om ons te kiezen. Let wel op: bij winkelen via de app van een winkel ontvangen we geen commissie!