Ook sponsor worden?

Scouting Polaris, de nieuwe scouting vereniging in Heerenveen, bestaat sinds 2018.

Deze bruisende vereniging heeft ruim 90 leden van verschillende leeftijden. Elke week spelen bevers, welpen, scouts en explorers begeleid door circa 30 vrijwilligers het scoutingspel.

Scouting Polaris Heerenveen wil een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van meiden en jongens, door middel van het aanbieden van afwisselende en uitdagende activiteiten. We doen dit met de kernwaarden van Scouting wereldwijd: leren door te doen, werken in subgroepen, ondersteuning door volwassenen, werken in thema, met oog voor tradities en door het volgen van de scoutwet. Scouting Polaris Heerenveen volgt hierbij de doorlopende leerlijn van Scouting Nederland, waardoor de jeugdleden steeds zelfstandiger worden, steeds meer meedenken over de opkomsten, met steeds meer verantwoordelijkheid en uiteindelijk bijvoorbeeld kunnen doorgroeien naar een functie als leidinggevende bij een speltak.

Bij Scouting Polaris Heerenveen zijn we positief, respecteren we onszelf en de anderen, zijn we eerlijk en staan we midden in de maatschappij. Waar mogelijk sluiten we aan bij regionale, landelijke of internationale scouting activiteiten en kampen, om samenwerking met en kennis over anderen te bevorderen. We dagen onze jeugdleden uit om net dat stapje verder te gaan, zodat ze boven zichzelf uitstijgen en zich verder ontwikkelen dan ze dachten te kunnen.

Om deze visie te kunnen verwezenlijken doen we een beroep op onze eigen vrijwilligers die op basis van hun inzet bijdragen met de beschikbare materialen het scoutingspel van de jeugdleden uitdagend te maken. Om te kunnen vernieuwen en het scoutingspel op vele verschillende manieren aan te kunnen blijven bieden hebben we divers materiaal nodig. Daarom willen we een beroep doen op u als potentieel sponsor. Op de volgende pagina ziet u op welke manieren we elkaar kunnen versterken. Voor het maatschappelijk belang van Scouting wordt verwezen naar twee onderzoeken gedaan in opdracht van Scouting Nederland.

Wat hebben wij te bieden:

Hieronder ziet u op welke manieren we elkaar kunnen versterken.

Wat hebben wij te bieden:

Scouting Polaris Heerenveen heeft meerdere sponsorniveaus, met oplopende voordelen voor de sponsoren. De mogelijkheden ziet u in de tabel hieronder:

Sponsormatrix

Het sponsoren van een enkele activiteit kan ook, hiervoor worden op maat afspraken gemaakt over de zichtbaarheid van de sponsoring. Dit kan bijvoorbeeld het noemen in het bij de activiteit horende persbericht en Facebook verslag, een banner/vlag bij de activiteit en/of iets anders zijn.

Voor vragen over het sponsorbeleid kunt u contact opnemen met:

 Evelien van der Wey

Scouting Polaris Heerenveen

sponsoring@scoutingpolaris.nl

tel: 06-4628 5597