Sponsorplan Scouting Polaris Heerenveen 2018

Scouting Polaris, de nieuwe scouting vereniging in Heerenveen, bestaat sinds 2018.

Deze bruisende vereniging heeft ruim 70 leden van verschillende leeftijden. Elke week spelen bevers, welpen, scouts en explorers begeleid door circa 20 vrijwilligers het scoutingspel .

Scouting Polaris Heerenveen wil een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van meiden en jongens, door middel van het aanbieden van afwisselende en uitdagende activiteiten. We doen dit met de kernwaarden van Scouting wereldwijd: leren door te doen, werken in subgroepen, ondersteuning door volwassenen, werken in thema, met oog voor tradities en door het volgen van de scoutwet. Scouting Polaris Heerenveen volgt hierbij de doorlopende leerlijn van Scouting Nederland, waardoor de jeugdleden steeds zelfstandiger worden, steeds meer meedenken over de opkomsten, met steeds meer verantwoordelijkheid en uiteindelijk bijvoorbeeld kunnen doorgroeien naar een functie als leidinggevende bij een speltak.

Bij Scouting Polaris Heerenveen zijn we positief, respecteren we onszelf en de anderen, zijn we eerlijk en staan we midden in de maatschappij. Waar mogelijk sluiten we aan bij regionale, landelijke of internationale scouting activiteiten en kampen, om samenwerking met en kennis over anderen te bevorderen. We dagen onze jeugdleden uit om net dat stapje verder te gaan, zodat ze boven zichzelf uitstijgen en zich verder ontwikkelen dan ze dachten te kunnen.

Om deze visie te kunnen verwezenlijken doen we een beroep op onze eigen vrijwilligers die op basis van hun inzet bijdragen met de beschikbare materialen het scoutingspel van de jeugdleden uitdagend te maken. Om te kunnen vernieuwen en het scoutingspel op vele verschillende manieren aan te kunnen blijven bieden hebben we divers materiaal nodig. Daarom willen we een beroep doen op u als potentieel sponsor.

Hieronder ziet u op welke manieren we elkaar kunnen versterken.

Wat hebben wij te bieden

Scouting Polaris Heerenveen heeft vier verschillende sponsorniveaus, met oplopende voordelen voor de sponsoren. De mogelijkheden ziet u in de tabel hieronder:

Brons

Zilver

Goud

Platina

Associatie met een actieve bruisende vereniging met een vooraanstaande maatschappelijke functie

Opname met logo en korte omschrijving op de Sponsoren pagina van Scouting Polaris (op volgorde Platina, Goud, Zilver, Brons)*

Genoemd worden op de Facebook pagina van Scouting Polaris en liken van eigen Facebook pagina door Scouting Polaris*

Logo onderaan elke pagina op de website van Scouting Polaris (met gemiddeld minimaal 200 lokale weergaven per week)

Logo onderaan alle persberichten van Scouting Polaris, verstuurd naar alle lokale en regionale media*

Eigen banner of vlag tijdens activiteiten met lokale zichtbaarheid, zoals Koningsdag, braderie e.d.*

Logo (maten en plaats in overleg) op de aanhanger van Scouting Polaris, zichtbaar in gebruik tijdens meerdere lokale, regionale, nationale en internationale kampen en activiteiten per jaar*

Persbericht op maat n.a.v. de sponsoring*

Activiteit op maat door Scouting Polaris bij een eigen bedrijfsactiviteit*

Minimaal sponsorbedrag, in geld, natura en/of diensten

€100,-

€250,-

€1000,-

In overleg

*) U beslist zelf of u gebruik maakt van de mogelijkheid hiervan

Het sponsoren van een enkele activiteit kan ook, hiervoor worden op maat afspraken gemaakt over de zichtbaarheid van de sponsoring. Dit kan bijvoorbeeld het noemen in het bij de activiteit horende persbericht en Facebook verslag, een banner/vlag bij de activiteit en/of iets anders zijn.

Voor het maatschappelijk belang van Scouting wordt verwezen naar twee onderzoeken gedaan in opdracht van Scouting Nederland:

Voor vragen over het sponsorbeleid kunt u contact opnemen met:

Björn Messie

Scouting Polaris Heerenveen