Onze sponsoren

Scouting Polaris Heerenveen heeft een aantal sponsoren, die ons ondersteunen bij het bieden van een gevarieerd spelaanbod.


Hoveniersbedrijf Herman de Vries

Hoveniersbedrijf Herman de Vries uit Luxwoude (nabij Heerenveen) verzorgd sinds 1998 het onderhoud, ontwerpen en aanleggen van de meest uiteenlopende tuinen. Wij kunnen u altijd de juiste oplossing bieden en zorgen er dan ook voor dat het van een mooi idee tot werkelijkheid gebracht wordt.

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het onderhouden van uw (bedrijfs) tuin maar ook voor het ontwerpen en aanleggen. Daarnaast verzorgen wij nog tal van diensten, waaronder de gladheidsbestrijding in de wintermaanden. Vele bedrijven en particulieren uit Heerenveen en omgeving maken al dagelijks gebruik van onze diensten.


Sport Anders

SportAnders02

In 2013 kwam vanuit zorgboerderij It Wolwêzen in de Knipe de vraag invulling te geven aan de sport voor de cliënten en leerlingen die daar een opleiding volgen. Lichamelijke klachten en het gevoel beperkt lichamelijk actief te zijn, was de aanleiding en daarom is toendertijd sport en beweging geïntroduceerd op It Wolwêzen.

Sindsdien heeft SportAnders in de voorbije periode een concept ontwikkeld om zoveel mogelijk sporters die niet op een reguliere sportclub terecht kunnen, wel te laten sporten. Daar waar jeugd nogal eens als “lastig” worden bestempeld, zien wij de uitdaging. Kinderen zijn niet lastig, ze worden pas lastig als ze niet begrepen worden. Natuurlijk is dit soms erg moeilijk, maar dat maakt bij ons juist het “Anders” in ons los. Wij gaan de dialoog aan en hebben geen disciplinaire maatregelen nodig om een kind duidelijk te maken dat wat hij of zij toont aan “afwijkend” gedrag, niet passend is. Bij ons mag iedereen “Anders” zijn.

Doordat de kinderen bij ons wel worden begrepen en de kans krijgen om zich te laten zien op hun eigen wijze, zien wij dat direct vertaald in een positieve samenwerking tussen ouders/verzorgers, kind en SportAnders. Uiteraard hebben we wel regeltjes binnen onze organisatie, het zijn er maar 5, en dat vinden wij meer dan genoeg.


By Boonstra Heerenveen / De Knipe

Wij zijn een ambachtelijke bakkerij gevestigd aan de Meijerweg in de Knipe en de Pleinweg in Heerenveen.
Al 10 generaties lang is de familie Boonstra Bakker, een familiebedrijf waar de heerlijke recepten zijn overgedragen van vader op zoon, maar vernieuwingen niet gemeden worden.

Elke dag de lekkerste broden bakken en banket bereiden is onze passie.

Authentiek
In onze bakkerij gebruiken we uitsluitend hoogwaardige grondstoffen.
De verschillende granen zoals rogge, spelt, tarwe en haver worden zorgvuldig geselecteerd.

En dat proef je.


Impreziv

impreziv01

 

Herkent u zich in het volgende? "In ons ICT landschap hanteren wij vele technieken. Het overzicht en structuur zijn we kwijtgeraakt. Er is hierdoor veel discussie en resultaat laat op zich wachten. Hierdoor kost het veel tijd en dus geld om uw klant adequaat te bedienen en/of uw medewerker te voorzien van de juiste ICT middelen ". Met inmiddels 25 jaar ervaring ligt de focus van Impreziv op het vormgeven van houvast en structuur van uw technische ICT landschap. Impreziv neemt het voortouw, ontzorgt u binnen de gestelde kaders en ondersteunt u zo goed mogelijk bij vraagstukken die bij de business of ICT spelen. Heel concreet zorgt Impreziv ervoor dat er geen zaken gerealiseerd worden die niet in uw belang zijn.


Zeilschool Pean

Zeilschool Pean

Pean, de zeilschool in hartje Friesland waar je goed leert zeilen en veel plezier beleeft. Maar ook de ideale plek voor een schoolkamp, bedrijfsuitje of weekendje weg. Geschikt voor groepen tot ca. 120 personen.


Grondstra Bûten Guod

butenguod01

Grondstra Bûten Guod is een outdoor- bedrijf gespecialiseerd op kookgebied. Daarbij moet u denken aan o.a. messen, Dutch ovens, hout- en koolbranders, barbecues en accessoires.

Wij zijn onder andere dealer van:

  • Petromax
  • Valhal
  • Envirofit
  • Kapulika
  • Woodson
  • Morakniv (binnenkort)
  • Light my fire (binnenkort)

Deze artikelen zijn via de webshop te bestellen en eventueel in de showroom in Boornbergum te bekijken en of op te halen.

Teven biedt Bûten Guod outdoor ook verschillende workshops aan op outdoor gebied.Van vuur maken tot een maaltijd bereiden op open vuur.

Ben je lid van deze vereniging vraag je teamleider dan om de kortingscode voor onze webshop maar deze is ook via de mail voor de workshops te gebruiken.

Wilt u meer info over de artikelen, showroom of de workshops, Kijk gerust op onze website of doe ons een berichtje via mail of facebook.


Bliksem Heerenveen / Akkrum

Bliksem

Bliksem! See the difference - We  your logo!
Wij helpen je graag met het promoten van jouw bedrijf en leveren vrijwel ALLES dat voorzien kan worden van tekst, logo en afbeeldingen. Of het nu gaat om drukwerk, reclamematerialen, bedrijfskleding, relatiegeschenken of autobelettering: Bliksem! See the difference is jouw one-stop-shop voor ál je zakelijke en promotionele drukwerk. Persoonlijke aanpak en advies op maat. Al vanaf ① exemplaar tot grote aantallen

Contactgegevens: Venus 10 | 8448 GW Heerenveen | Tel: 06 - 52 01 52 15 óf 0513 - 74 52 53 | info@bliksem-reclame.nl | www.bliksem-reclame.nl 
Openingstijden: ma t/m vrij: 8.30 - 17.00 uur

Bliksem!8491 - Een persoonlijk cadeau voor élk moment!
Wat is er leuker dan iemand verrassen met een persoonlijk cadeau? Met een bijzonder en origineel cadeau maak je nét het verschil. Wij bedrukken, borduren of graveren met naam, persoonlijke tekst of foto. Bliksem!8491 heeft cadeaus voor jong en oud om zo elk moment een beetje specialer te maken. Van verjaardag tot geboorte, geslaagd, huwelijk of housewarming: voor elk moment een uniek en bijzonder cadeau. Leuk om te geven én te krijgen!

Contactgegevens: Buorren 41 | 8491 BZ Akkrum | Tel: 0566 – 65 19 85 | info@bliksem8491.nl | www.bliksem8491.nl 
Openingstijden: di t/m vrij: 10.00 - 18.00 uur en za: 10.00 - 17:00 uur


Bouwcenter Concordia

Concordia is dé leverancier van alle hout en bouwmaterialen, voor zowel de professionele verwerker als de particulier. Concordia heeft vestigingen in MeppelHoogeveenDedemsvaartDieverbrugSteenwijkHeerenveenRodenGenemuidenUrkDrontenElburg en Grijpskerk


Ido Kooistra Meubelen & Vloeren


Ooiman Advies

Ik, Karin Ooiman, bied professionele en persoonlijke loopbaanbegeleiding waarbij ik je wil helpen om meer zelfinzicht te krijgen zodat je passende loopbaankeuzes kunt maken. Het hoort bij je leven om op bepaalde momenten en in verschillende fasen stil te staan bij je loopbaan. Jouw loopbaanvraag is daarmee een levensvraag die tijd en aandacht mag hebben. Ik zorg daarbij voor focus en structuur.


Loonbedrijf Van der Meer


Lolkema BV - Transportbedrijf

Een handels- en transportbedrijf met grote expertise op het gebied van de levering en het transport van bouwmaterialen voor de grond-, weg- en waterbouw. Wij leveren zand, grond, grind en wegenbouwmaterialen aan een zeer brede klantenkring van kleine partijen voor de particuliere markt tot aan grote partijen in projecten. Daarnaast vervoeren we ook voor derden zand, grond en wegenbouwmaterialen.


Betonbedrijf Broersma

Betonbedrijf Broersma is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het maken van (maatwerk) beton producten; watermeterputten, kelders, betonplaten, betonpalen, betonblokken en prefab beton producten. Daarnaast kan Betonbedrijf Broersma verschillende maatwerk betonelementen produceren in hun betonfabriek in Heerenveen, zoals betonnen ornamenten, betonschutting, betonbielzen of betonnen bloembakken. Ook voor reparatie van betonrot of scheuren in het beton kunt u bij ons terecht.


Immens

logo IMmens payoff

Immens interim | finance | recruitment is een bureau dat al ruim 15 jaar gespecialiseerd is in het bij elkaar brengen van financiële (interim) professionals en opdrachtgevers. Immens is goed in het vinden van de beste interim professional om een interim opdracht tot een succesvol resultaat te brengen en het vinden van de beste kandidaat voor de invulling van een vacature binnen finance, controlling, risk, audit & compliance.

De mensen van Immens hebben een achtergrond in het financiële werkveld én concrete kennis van en ervaring binnen een aantal sectoren. Hierdoor kunnen ze goed vertalen waar jij als opdrachtgever naar op zoek bent en snappen ze welke opdrachten of vacatures bij jou als (interim) finance professional passen.

Als middelgroot bureau onderscheidt Immens zich door een persoonlijke aanpak, betrokkenheid en daadwerkelijke kennis van finance & control en de sector. Hierbij worden ze ondersteund door transparante en goed georganiseerde processen. Ze maken daarbij gebruik van hoogwaardige geautomatiseerde toepassingen en data. En de NEN en Bovib certificering onderstreept dat zij kwaliteit en compliance in het werk voorop hebben staan!

Meer weten over Immens? Neem een kijkje op de website van Immens


NNEK Vermogensopbouw

NNEK Vermogensopbouw2

NNEK is een vermogensbeheerder. NNEK staat voor Noordnederlands Effektenkantoor. Noordnederlands omdat we oorspronkelijk uit het ‘hoge noorden’ komen. Sterker nog; we waren van origine een kaasbedrijf in Groningen!

We werken met een team van 30 personen vanuit Amsterdam en Heerenveen. We zien onszelf als nuchter, gedreven en toegankelijk. Vermogensbeheer en beleggen gaan vaak gepaard met jargon en dikdoenerij. Wij vinden dat onzin. We maken zaken niet moeilijker dan ze zijn!

 NNEK werkt nauw samen met financieel adviseurs. De adviseurs werken niet voor ons, die werken mét ons. We zijn ervan overtuigd dat de klant op deze manier het beste advies krijgt. Adviseurs kennen de klant namelijk het beste en kunnen het financieel plan daarom ook goed monitoren. Zo heeft de klant de grootste kans om het persoonlijke (financieel) doel te bereiken. Bijvoorbeeld vermogen opbouwen voor de studie van de kinderen, eerder stoppen met werken of genieten van een zorgeloos pensioen.


Simply Present

SImplyPresent

Of je nu een webwinkel hebt of een stenen cadeauwinkel, of je nu zakelijke diensten aanbiedt of met je klusbedrijf particulieren bedient; goede kans dat de doelgroep van jouw bedrijf online te vinden is. Simply Present zorgt er voor dat jouw bedrijf gewoon aanwezig is op het internet.


Autoschade Grou

autoschadegrou

Autoschade Grou is, in hartje Friesland, het adres voor herstel van schade aan uw personenauto of bedrijfswagen.
In Grou combineren we vakmanschap, gedrevenheid en passie voor auto’s met de meest moderne reparatietechnieken. We zijn een erkend BOVAG autoschadeherstelbedrijf en gecertificeerd door Duurzaam Repareren. Op deze manier zijn wij iedere dag weer in staat elke schade, van cosmetisch tot complex, efficiënt en veilig voor u te herstellen.
Raakt u betrokken bij een aanrijding, glijpartij of heeft u per ongeluk een muurtje geschampt. Op dat moment is het fijn dat er een expert is die alles van A tot Z voor u regelt. Kies voor vakkundig autoschade herstel met een verbluffend resultaat.
Contactgegevens: Oedsmawei 17b | 9001 ZJ Grou | Tel: 0566 – 622 949 | mail@autoschadegrou.nl | www.autoschadegrou.nl
Openingstijden: ma t/m vrij: van 8:00 tot 17:00 uur


Acupunctuur Heerenveen

acupunctuurheerenveen


Inspirita

inspirita

Inspirita richt zich met name op het ondersteunen van bedrijfsactiviteiten.

We richten ons op coaching en begeleiding bij bedrijfsprocessen en teamontwikkeling. Een frisse, professionele blik op de (team-)processen kunnen vaak de vastgeroeste gewoontes weer een zetje geven, waardoor alles weer soepel en effectiever verloop.

Daarnaast springen we ook bij als uw tijdelijk handjes te kort komt, om bijvoorbeeld uw webshop weer up-to-date te krijgen (Lightspeed) of voor het organiseren van bedrijfsevenementen. Extra hulp of ondersteuning nodig? Dan kunt u bij Inspirita terecht voor professionele ondersteuning.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via Info@inspirita.nl voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.


Ook uw bedrijf kan hierbij komen te staan!

Kijk op deze pagina