Vrienden van Scouting Polaris

Scouting Polaris Heerenveen wil een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van meiden en jongens, door middel van het aanbieden van afwisselende en uitdagende activiteiten. We doen dit met de kernwaarden van Scouting wereldwijd: leren door te doen, werken in subgroepenondersteuning door volwassenen, werken in thema, met oog voor tradities en door het volgen van de scoutwet. Scouting Polaris Heerenveen volgt hierbij de doorlopende leerlijn van Scouting Nederland, waardoor de jeugdleden steeds zelfstandiger worden, steeds meer meedenken over de opkomsten, met steeds meer verantwoordelijkheid en uiteindelijk bijvoorbeeld kunnen doorgroeien naar een functie als leidinggevende bij een speltak.

Bij Scouting Polaris Heerenveen zijn we positiefrespecteren we onszelf en de anderen, zijn we eerlijk en staan we midden in de maatschappij. Waar mogelijk sluiten we aan bij regionale, landelijke of internationale activiteiten en kampen, om samenwerking met en kennis over anderen te bevorderen. We dagen onze jeugdleden uit om net dat stapje verder te gaan, zodat ze boven zichzelf uitstijgen en zich verder ontwikkelen dan ze dachten te kunnen.

De contributie voor leden is zo laag mogelijk om Scouting voor iedereen mogelijk te maken. Daarnaast krijgen de vrijwilligers van Scouting Polaris zelf geen vergoeding voor het organiseren van leuke activiteiten. Om de bovenstaande ambities te kunnen realiseren hebben we wel financiële middelen nodig en zijn we op zoek naar vrienden die ons financieel willen ondersteunen.

Wordt vriend van Scouting Polaris!

Wat krijgen onze vrienden:

  • Twee keer per jaar nieuwsbrief over Polaris
  • Gratis deelname aan de GSM (Gezellige Scouting Middag) in het najaar
  • Gratis deelname aan de Snertwandeling (januari)

Hoe lang blijf je lid van de Vrienden van Scouting Polaris?

Het lidmaatschap van de vrienden van Polaris is per kalenderjaar. Elk jaar wordt er opnieuw een betaalverzoek (Tikkie) verstuurd naar het opgegeven telefoonnummer vanuit de penningmeester van Scouting Polaris. Het bedrag wat gedoneerd wordt mag zelf bepaald worden in het betaalverzoek met een minimum van €50. Wordt er op dit betaalverzoek niet gereageerd stopt het lidmaatschap automatisch. Zelf geld overmaken onder vermelding van Vrienden van Polaris mag uiteraard ook.

Direct aanmelden als Vriend van Polaris?

Klik dan op de knop hieronder!